Bewegingswetenschapper - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Bewegingswetenschapper

De wetenschap is in beweging en jij innoveert graag mee. Als bewegingswetenschapper heb je veel kennis over het menselijk lichaam en ontwikkel je technieken om het bewegen bij mensen gemakkelijker te maken. Ga bijvoorbeeld aan de slag in de topsport of revalidatiezorg, of onderzoek de mogelijkheden om ouderen gemakkelijker te laten bewegen. Zet nu je eerste stappen in de wereld van het onderzoek en kijk of je enthousiast wordt van het beroep bewegingswetenschapper!

Delen
welzijn
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.bewegingswetenschappen.org

   

  De site van de Vereniging voor Bewegingswetenschappen Nederland (VvBN) bevat handige linkjes, een vacature- én een stagebank.

   

 • www.medischetechnologie.nl

   

  Deze website biedt informatie over medische technologie. Je kunt er informatie vinden over bijvoorbeeld medische apparatuur, productcertificering en regelgeving.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sport-gericht.nl

   

  Website van het vakblad Sportgericht, het blad voor iedereen die geïnteresseerd is in menselijke beweging.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Gemiddeld

SALARIS

2400 - €4300 per maand