Bewindvoerder - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Bewindvoerder

Als bewindvoerder regel jij de geldzaken van iemand die dat zelf niet meer of tijdelijk niet kan door bijvoorbeeld een geestelijke of lichamelijke beperking. Ook als iemand schulden heeft en hulp nodig heeft daar weer blijvend van af te komen, kan een bewindvoerder worden ingezet.

Delen
welzijn
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.bpbi.nl

   

  Dit is de website van de Branchevereniging Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders waar je lid van kunt worden als bewindvoerder. Hier vind je onder andere informatie over opleidingen, nieuwtjes over de branche en vind je andere leden.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.rechtspraak.nl

   

  Op deze website vind je allerlei informatie over het Nederlandse rechtssysteem en over bewindvoering.

   

 • www.rijksoverheid.nl

   

  Op de website van Rijksoverheid vind je bij het onderwerp curatele, bewind en mentorschap inhoudelijke informatie over het beroep als bewindvoerder.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.wsnp.rvr.org

   

  Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen is een website met informatie voor bewindvoerders, voor mensen die beroepsmatig betrokken zijn en voor schuldeisers. Je vind onder andere informatie over werken als bewindvoerder en bewindvoerderorganisaties.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

2450 - €4125 per maand