Biomedisch wetenschapper - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Biomedisch wetenschapper

Als biomedisch wetenschapper kun je in een laboratorium of onderzoeksinstituut werken. Je gebruikt jouw kennis over bacteriën, virussen, lichaamsvreemde stoffen en erfelijke eigenschappen om mee te bouwen aan de gezondheidszorg van de toekomst! Zo onderzoek je bijvoorbeeld hoe je een erfelijke ziekte kunt behandelen of hoe kanker ontstaat. 

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • laboratorium.klup.nl

   

  Startpagina met allerlei links over werken in een laboratorium.

   

 • www.bcfjobs.nl

   

  BCFjobs.nl richt zich op hoger opgeleiden (HBO, WO en gepromoveerd) in onder andere de volgende sectoren: Life Sciences, Biologie, Biotechnologie, Chemie, Voedingswetenschappen, Plantwetenschappen en Farma.

  Zoek je een wetenschappelijke baan of een commerciële? Ook kun je je CV invoeren. Hierdoor kan een werkgever op zoek gaan naar jou!

   

 • www.kncv.nl

   

  De site van de KNCV is een community voor mensen met een passie voor moleculen. Lees hier alles over chemie en life sciences.

   

 • www.laboratorium.nl/

   

  Dé site voor vacatures, contactpersonen bij instellingen, opleidingsinformatie, handige links en meningen!

   

 • www.nibi.nl

   

  Het Nederlands Instituut voor Biologie (NIBI) is de beroepsvereniging van biologen. Hier vind je onder meer de laatste nieuwtjes en arbeidsmarktonderzoek.

   

 • www.nvml.nl/

   

  De Nederlandse Vereniging van bioMedisch Laboratoriummedewerkers geeft informatie over het beroep, vacatures, nascholingen én het vakblad Analyse.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

2820 minimaal per maand