Chirurgisch instrumentmaker - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Chirurgisch instrumentmaker

Als chirurgisch instrumentmaker heb je een technisch beroep. Je maakt en repareert namelijk het instrumentarium van bijvoorbeeld chirurgen, keel- neus- en oorartsen, cardiologen en tandartsen. Maar je bent niet alleen maar met machines en apparaten bezig... Om het instrumentarium echt goed te maken, moet je ook overleggen met de eindgebruiker.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.transferro.nl/

   

  Vacaturebank voor een baan, stageplaats of leer-arbeidsplaats in de metaaltechniek. Geef je cv op om automatisch alle passende vacatures te kunnen bekijken.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog