Combinatiefunctionaris - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Combinatiefunctionaris

Een voorbeeld van een combinatiefunctionaris is bijvoorbeeld een gymdocent die ook op een sportvereniging werkt. Of aan een onderwijsassistent op de basisschool die ook de buitenschoolse opvang (BSO) verzorgt. Zowel op school als op de sportvereniging of op de buitenschoolse opvang ben jij het aanspreekpunt.

Delen
sport
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sport-netwerk.nl

   

  Ben jij op zoek naar een sportvacature, sportstage of sportopleiding? Dan ben je bij Sport-Netwerk.nl aan het juiste adres. Deze site toont banen in de gehele sportbranche onder andere op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en sportsponsoring.

   

 • www.sportindebuurt.nl

   

  Op deze website vind je veel informatie over buurtsportcoaches, sport en school en vind je filmpjes ter inspiratie.

   

 • www.sportloopbaangarantieplan.nl

   

  Sportloopbaangarantieplan.nl is een vacaturebank voor studenten en afgestudeerden van MBO en HBO sport- en management opleidingen in Nederland. Op deze site krijg je een overzicht van (afstudeer)stages en vacatures in de sport- en beweegbranche.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Gemiddeld

SALARIS

2728 - €4905 per maand