Dermatoloog - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Dermatoloog

Je behandelt bijvoorbeeld schimmelinfecties, ernstige acne of psoriasis. Maar je krijgt ook te maken met patiënten met huidkanker en aids. Je werkt voornamelijk in de polikliniek van een ziekenhuis. Spreekuur houden en patiënten behandelen maken een belangrijk deel uit van je werk. Daarnaast opereer je patiënten en maak je tijd vrij voor onderzoek, onderwijs en overleg met patiënten en collega’s.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • dermatologie.venvn.nl

   

  Meer informatie kun je vinden op de website van de beroepsvereniging  Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland: dermatologie.venvn.nl

   

 • https://bkv.jobs/nl

   

  Vacaturebank voor artsen. Mét opleidingsplaatsen, tijdelijke werk en vacatures in het hele land.

   

 • knmg.nl

   

  Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Geneeskunst (KNMG) behartigt de belangen van alle medisch specialisten en medisch specialisten in opleiding.

   

 • www.huidarts.info

   

  Op de website van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venerologie (NVDV) is allerlei informatie te vinden over dermatologische aandoeningen. Ook is er een speciaal ledennet voor leden van de NVDV.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

70.000 - €250.000 bruto per jaar