Deskundige infectiepreventie - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Deskundige infectiepreventie

Als deskundige infectiepreventie kun je niet alleen in een ziekenhuis werken, maar in alle zorginstellingen waarbij het gevaar bestaat dat infecties of micro-organismen een kans krijgen. In zo'n zorginstelling houd jij je bezig met het voorkomen of terugdringen van deze infecties. Voor dit beroep heb je goede contactuele eigenschappen nodig, want je moet medewerkers ervan overtuigen om de benodigde maatregelen te treffen.

Delen
Deskundige Infectiepreventie
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.czo.nl

   

  Op de site van het College Zorg Opleidingen (CZO) lees je meer over de opleiding. Je vindt er ook welke ziekenhuizen de opleiding verzorgen.

   

 • www.nfu.nl

   

  Site van de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra. Hier vind je onder andere de adressen van de Universitaire Medische Centra in Nederland. Je kunt hier solliciteren naar een opleidingsplaats.

   

 • www.nvz-ziekenhuizen.nl/

   

  Op deze website van NVZ Vereniging van Ziekenhuizen vind je de adresgegevens van ziekenhuizen door het hele land.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.vhig.nl/

   

  De Vereniging voor Hygiëne en Infectiepreventie in de Gezondheidszorg (VHIG) biedt informatie over het werk van ziekenhuishygiënisten.

   

 • www.werkenindeggz.nl

   

  Op deze website vind je allerlei informatie over werken in de geestelijke gezondheidszorg. Onder andere over arbeidsomstandigheden, arbeidsvoorwaarden en het O&O-fonds GGZ.

   

 • www.wip.nl/

   

  De Stichting Werkgroep Infectie Preventie (WIP) ontwikkelt richtlijnen op het gebied van infectiepreventie binnen zorginstellingen en is tevens een adviescentrum op het gebied van hygiëne en infectiepreventie. Vragen kun je stellen aan de hygiënist van de WIP.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

3374 - €6971 per maand