Doktersassistent - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Doktersassistent

Als doktersassistent assisteer je een huisarts of medisch specialist bij onderzoek, bij de behandeling van patiënten en op administratief gebied. Je moet zorgvuldig werken, of het nu om onderzoekjes gaat of om het bijhouden van de administratie. Stel je voor dat je de gegevens van patiënten verwisselt! Met patiënten heb je trouwens veel te maken. Vaak ben jij degene die ze ontvangt, de juiste afspraak voor ze regelt en ze soms ook gerust moet stellen. Een doktersassistent heeft veel verschillende taken en daarmee een afwisselende baan.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • huisartsen.startpagina.nl

   

  Startpagina met vele links gerelateerd aan het beroep van de huisarts, maar ook van de doktersassistent en de praktijkondersteuner. Onder meer opleidingen, vacatures en beroepsverenigingen.

   

 • www.assistentensite.nl

   

  Deze site is een trefpunt voor mensen die werken als of studeren voor een medisch assistentenberoep. Je vindt er vacatures en kunt een oproep voor een stageplaats plaatsen. Met nieuwtjes en beroeps- en opleidingsinformatie.

   

 • www.ehuisartspraktijk.nl/

   

  Nascholen kan ook digitaal. Via deze website vind je verschillende modules om je kennis op te frissen of te vergroten.

   

 • www.internationallanguageinn.webs.com/zorgworkshops

   

  Wil jij beter met Engels sprekende patiënten of collega’s omgaan? Met deze workshops leer je onder andere het medische jargon in het Engels te gebruiken en oefen je professionele communicatie in het Engels. 

   

 • www.kiesmbo.nl

   

  KiesMBO.nl richt zich op studie- en beroepskeuzes voor het middelbaar beroepsonderwijs (mbo).

   

 • www.nvda.nl/

   

  Op de site van de Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten (NVDA) vind je nieuws, activiteiten, vacatures. En informatie over cursussen, na- en bijscholing, juridisch advies, het vakblad De Doktersassistent en korting op lezingen, cursussen en congressen.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.s-bb.nl/kans

   

  Benieuwd naar de kans op een baan, stage, leerbaan? Zoek op je MBO-opleiding en ontdek het per regio op www.s-bb.nl/kans?

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.waarneembemiddeling.nl

   

  Op deze site vind je vacatures voor huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Zowel voor tijdelijk als vast werk!

   

 • www.zusterswork.nl

   

  Zusters@work is een werving & selectie/detacheringsbureau gespecialiseerd in de (eerstelijns) gezondheidszorg. Opdrachtgevers zijn voornamelijk zorgorganisaties en -praktijken, zoals apotheken, huisartsenpraktijken en middelgrote zorginstellingen in en rondom de randstad.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden

Specificaties:

KANS OP WERK

Gemiddeld

SALARIS

2110 - €3471 per maand