Eerst verantwoordelijk verzorgende - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Eerst verantwoordelijk verzorgende

Ben jij verzorgende in een verpleeghuis of woonzorgcentrum of verleen je zorg aan huis? Dan kun je doorgroeien naar de functie eerst verantwoordelijk verzorgende. Je coördineert dan de zorg aan een aantal cliënten. Het is een beroep met veel verantwoordelijkheden. Kun jij dat aan?

Delen
eerstelijnszorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • verzorgende.prikpagina.nl

   

  Op dit prikbord voor verzorgenden kun je een bericht achterlaten, zodat anderen er op kunnen reageren.

   

 • verzorgende.startpagina.nl

   

  Allerlei handige links voor verzorgenden én leerling-verzorgenden.

   

 • www.ergocoaches.nl

   

  Op deze website vind je meer informatie over en voor ergocoaches. Als ergocoach richt je je, naast je werkzaamheden, op het verminderen van de fysieke belasting van collega's.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.zorgleren.nl

   

  Alles over e-learning in de zorg. Via deze website worden kennis, ervaring en middelen beschikbaar gesteld om jouw kennis te vergroten.

   

 • www.zorgportaal.nl/

   

  Dit zorgportaal is speciaal voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Hierop vind je handige informatie, nieuws, adressen, vacatures, een forum, links en nog veel meer.

   

 • www.zorgvoorbeter.nl

   

  Op deze website vind je informatie en tips waardoor je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in de zorg. Het is een kennisplein voor verpleging, verzorging en zorg thuis.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

1890 - €2875 per maand