Ervaringsdeskundige GGZ - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Ervaringsdeskundige GGZ

Als ervaringsdeskundige GGZ zet je je eigen ervaringen als cliënt van de psychiatrie in om anderen te helpen. De inbreng van jouw persoonlijke ervaringen onderscheidt jou van (veel) reguliere hulpverleners. Dat maakt jouw bijdrage waardevol!

Delen
ggz
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • bit.ly/kiezenvoorGGZ

   

  Dit is het digitale exemplaar van het boekje 'Kiezen voor de GGZ zo gek nog niet'. Lees de mooie, meeslepende, ontroerende, hilarische & bizarre verhalen van verschillende hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg.

   

 • www.bpsw.nl

   

  Op de site van de Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk vind je veel nuttige informatie over de beroepsgroepen maatschappelijk werker, jeugdzorgwerker en sociaal-agogisch werker. Denk aan scholingsaanbod, vacatures en vakinhoudelijke informatie.

   

 • www.ggznederland.nl/

   

  De vereniging Geestelijke Gezondheidszorg Nederland (GGZ Nederland) is de brancheorganisatie van instellingen in de geestelijke gezondheidszorg. Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op deze site!

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.trimbos.nl

   

  Het Trimbos-instituut wil de geestelijke gezondheid verbeteren door het delen van kennis. Daarbij richten ze zich op vijf kernthema's; alcohol, drugs, tabak, veel voorkomende psychische stoornissen en ernstige psychische aandoeningen.

   

 • www.werkenindeggz.nl

   

  Op deze website vind je allerlei informatie over werken in de geestelijke gezondheidszorg. Onder andere over arbeidsomstandigheden, arbeidsvoorwaarden en het O&O-fonds GGZ.

   

 • www.zorgwelzijn.nl/tag/ggz

   

  Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes in de geestelijke gezondheidszorg en ggz-instellingen door de interessante artikelen op deze website.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

1900 - €2950 per maand