Farmaceutisch consulent - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Farmaceutisch consulent

Als farmaceutisch consulent ben jij de aangewezen persoon om voorlichting te geven aan patiënten over het gebruik van voorgeschreven geneesmiddelen. De patiënt staat centraal en krijgt de zorg die op hem of haar van toepassing is. Je richt je bijvoorbeeld op chronisch zieken, zoals diabeten. Dit noemen we de farmaceutische patiëntenzorg (FPZ).

Delen
Farmaceutisch consulent
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.apotheek.nl

   

  Site van de KNMP met informatie over geneesmiddelen en werken in de apotheek.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.optimafarma.nl/

   

  Netwerk Optima Farma is de beroepsvereniging van apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten en managers. Op de site vind je onder meer informatie over vervolgopleidingen en een vacaturebank.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.werkindeapotheek.nl/

   

  Werken in de apotheek? Op deze site vind je er alles over. Informatie over de opleiding, adressen van ROC's, een quiz en meer.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

€2774 - 4540 per maand