Farmakundige - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Farmakundige

De farmaceutische industrie heeft behoefte aan duizendpoten die over alles wel iets weten. De farmakundige neemt die veeleisende taak op zich en is de sterke schakel tussen de ketens binnen de farmaceutische industrie.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.apotheek.nl

   

  Site van de KNMP met informatie over geneesmiddelen en werken in de apotheek.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.optimafarma.nl/

   

  Netwerk Optima Farma is de beroepsvereniging van apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten en managers. Op de site vind je onder meer informatie over vervolgopleidingen en een vacaturebank.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.werkindeapotheek.nl/

   

  Werken in de apotheek? Op deze site vind je er alles over. Informatie over de opleiding, adressen van ROC's, een quiz en meer.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

€3419 - 4906 per maand