Fysiotherapeut - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Fysiotherapeut

Als fysiotherapeut behandel je allerlei patiënten met uiteenlopende klachten. Zo kan er een patiënt bij je komen die moet herstellen van een sportblessure of rugklachten heeft. Of een patiënt die moet revalideren na een zwaar ongeluk en opnieuw moet leren bewegen. Of een zwangere vrouw met bekkeninstabiliteit.

Delen
Fysiotherapie
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.breederode.nl

   

  Breederode Hogeschool biedt (vervolg)opleidingen en cursussen in zorg en welzijn, onder meer in de ouderenzorg, huisartsenzorg, verpleegkundige zorg en fysiotherapie.

   

 • www.fcb.nl

   

  FCB Dienstverlenen in Arbeidsmarktvraagstukken richt zich op de branches Welzijn, Jeugdzorg en Kinderopvang. De site biedt onder meer informatie over arbeidsomstandigheden, opleidingen en EVC (Erkennen van Verworven Competenties). Ook helpen ze jou bij het ontwikkelen van je loopbaan. Of dat nu bij je huidige werkgever is, in je huidige branche of daarbuiten. Verder vind je er het laatste nieuws over de CAO's in deze branches.

   

 • www.fysioforum.nl/

   

  Op deze site vind je onder meer het laatste fysiotherapienieuws, een forum, pribord en artikelen over het vakgebied.

   

 • www.fysionet.nl/

   

  Site van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Met informatie over het KNGF-Congres, nieuws en vacaturebank.

   

 • www.fysiopedia.nl

   

  Het neutrale online verzamelwerk voor de Nederlandse fysiotherapie.

   

 • www.fysiotherapie.nl/

   

  Digitale kennismaking met de fysiotherapeut en zijn vakgebied. Een initiatief van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), de beroepsvereniging van ruim 18.000 fysiotherapeuten.

   

 • www.fysiovacature.nl

   

  Vacatures op fysiogebied. Plaats hier je cv (als je werk zoekt op het gebied van fysiotherapie) of je vacature (als je werkgever bent). Wie weet is er een match?

   

 • www.jeugdzorgnederland.nl

   

  Jeugdzorg Nederland is de branchevereniging voor jeugdzorgorganisaties. De vereniging behartigt onder meer de belangen van ondernemers in de jeugdzorg. Je vindt hier uiteenlopende informatie over de branche.

   

 • www.kennispleingehandicaptensector.nl

   

  Op deze website kun je contacten leggen met andere medewerkers in de gehandicaptenzorg via bijeenkomsten en netwerken. En kun je allerlei informatie en nieuws vinden uit de sector.

   

 • www.npi.nl

   

  Het Nederlands Paramedisch Instituut (NPi) is het landelijk kenniscentrum voor paramedische zorg. Het instituut houdt zich onder andere bezig met onderzoek, maar biedt ook diverse cursussen.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.werkenindegehandicaptenzorg.nl

   

  Deze website laat verhalen zien van professionals die werkzaam zijn in de gehandicaptenzorg. Ook vind je veel informatie over leren en werken in de gehandicaptenzorg.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

2937 - €4905 per maand