Gezondheidszorgtechnoloog - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Gezondheidszorgtechnoloog

Je hebt veel technische kennis en weet veel over de gezondheidszorg. Daardoor ben je het aanspreekpunt voor beide sectoren. Denk jij dat je ook scherp genoeg bent om te werken tussen zorg en techniek?

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.medischetechnologie.nl

   

  Deze website biedt informatie over medische technologie. Je kunt er informatie vinden over bijvoorbeeld medische apparatuur, productcertificering en regelgeving.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.opleidingenberoep.nl

   

  Website met informatie over opleidingen en beroepen. Naast beschrijvingen van het beroep en links naar opleidingen kun je ook zoeken naar vacatures op de website.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.vzi.nl

   

  Op de site van de Vereniging van Ziekenhuis Instrumentatietechnici is informatie te vinden over opleidingen, beroepsprofielen en vacatures.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

1800-3000