GGZ-agoog - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

GGZ-agoog

Jij geeft als GGZ-agoog mensen met een psychische aandoening het vertrouwen in zichzelf terug. Zo kunnen zij na verloop van tijd weer volledig deelnemen aan de samenleving. Denk bijvoorbeeld aan mensen met een angststoornis of mensen met een zware depressie. Als GGZ-agoog ben je breed inzetbaar. Je kunt zowel werken met individuen als groepen, bij een instelling of bij mensen thuis. Met jouw begeleiding en advies help jij mensen met een stoornis de draad weer op te pakken.

Delen
ggz
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • bit.ly/kiezenvoorGGZ

   

  Dit is het digitale exemplaar van het boekje 'Kiezen voor de GGZ zo gek nog niet'. Lees de mooie, meeslepende, ontroerende, hilarische & bizarre verhalen van verschillende hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg.

   

 • www.bpsw.nl

   

  Op de site van de Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk vind je veel nuttige informatie over de beroepsgroepen maatschappelijk werker, jeugdzorgwerker en sociaal-agogisch werker. Denk aan scholingsaanbod, vacatures en vakinhoudelijke informatie.

   

 • www.ggznederland.nl/

   

  De vereniging Geestelijke Gezondheidszorg Nederland (GGZ Nederland) is de brancheorganisatie van instellingen in de geestelijke gezondheidszorg. Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op deze site!

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.registerplein.nl

   

  Kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals. Je kunt je hier als maatschappelijk werker of sociaal-agogisch werker registreren. Via dit register wordt gelet op de bewaking en verbetering van de kwaliteit van het werk van sociaal professionals.

   

 • www.rinogroep.nl

   

  Op de site van RINO Groep vind je diverse soorten scholing voor de GGZ.

   

 • www.springest.nl

   

  Hier vind je cursus- en nascholingsaanbod, ook voor de branches zorg, welzijn en sport.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.trimbos.nl

   

  Het Trimbos-instituut wil de geestelijke gezondheid verbeteren door het delen van kennis. Daarbij richten ze zich op vijf kernthema's; alcohol, drugs, tabak, veel voorkomende psychische stoornissen en ernstige psychische aandoeningen.

   

 • www.vgct.nl

   

  De Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt) is de onafhankelijke wetenschappelijke vereniging voor cognitief gedragstherapeuten en cognitief gedragstherapeutisch werkers in Nederland. De VGCt zorgt over meer voor opleiding en nascholing.

   

 • www.werkenindeggz.nl

   

  Op deze website vind je allerlei informatie over werken in de geestelijke gezondheidszorg. Onder andere over arbeidsomstandigheden, arbeidsvoorwaarden en het O&O-fonds GGZ.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

2717 - €5045 per maand