Gipsverbandmeester - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Gipsverbandmeester

Als gipsverbandmeester krijg je te maken met mensen die door een ongeval, ziekte of een aangeboren afwijking, iets gebroken of gescheurd hebben. In opdracht van de traumatoloog, orthopedisch of algemeen chirurg leg je een gipsverband aan. Hiervoor maak je gebruik van allerlei materialen, zoals plastic, glasvezel, polyester, gipsverband en spalken.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.czo.nl

   

  Op de site van het College Zorg Opleidingen (CZO) lees je meer over de opleiding. Je vindt er ook welke ziekenhuizen de opleiding verzorgen.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.venvn.nl/

   

  V&VN staat voor Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland. Het is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. De V&VN heeft als missie het versterken van de positie van verpleegkundigen en verzorgenden. Op de site vind je gegevens over de organisatie, nieuws en allerlei andere nuttige informatie. Je kunt ook lid worden.

   

 • www.vgned.nl/

   

  De Verenigde Gipsverbandmeesters Nederland (VGN) verzorgt, in samenwerking met het opleidingsinstituut van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam, diverse bijscholingen. De VGN heeft bovendien informatie over het beroep gipsverbandmeester.

   

 • www.ziekenhuis.nl/

   

  Hier vind je allerlei informatie over de verschillende ziekenhuizen in Nederland maar ook over het ziekenhuis in het algemeen. Met behulp van de zoekmachine kun je snel en gericht zoeken naar de informatie die voor jou interessant is!

   

 • www.zorgportaal.nl/

   

  Dit zorgportaal is speciaal voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Hierop vind je handige informatie, nieuws, adressen, vacatures, een forum, links en nog veel meer.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

2717 - €4426 per maand