Hartfunctielaborant - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Hartfunctielaborant

Als hartfunctielaborant voer je zelfstandig onderzoek uit naar het hart en de bloedsomloop en de toestand van patiënten. Je bereidt patiënten voor op het onderzoek en begeleidt hen tijdens dit onderzoek. Patiënten zijn meestal heel gespannen voor een onderzoek. Je moet ze op hun gemak stellen en hun vele vragen duidelijk en tactvol beantwoorden. Ook de communicatie met de behandelend arts is erg belangrijk. Je assisteert de arts bij ingrepen aan hart en bloedsomloop.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.czo.nl

   

  Op de site van het College Zorg Opleidingen (CZO) lees je meer over de opleiding. Je vindt er ook welke ziekenhuizen de opleiding verzorgen.

   

 • www.hartfunctieopleiding.nl/

   

  Deze site van Stichting Beroepsopleiding Hartfunctie Laboranten (SBHFL) biedt informatie over de landelijke opleiding Hartfunctielaborant. Deze site geeft informatie over de structuur van de opleiding en over activiteiten zoals bijscholing en andere opleidingen.

   

 • www.hartfunctievereniging.nl

   

  Op de site van de Nederlandse Hartfunctievereniging vind je onder meer vacatures en informatie over congressen en scholing.

   

 • www.loihogeschool.nl/

   

  Op deze site vind je meer informatie over deze HBO-opleiding.

   

 • www.nvvc.nl

   

  Bij de Nederlandse Vereniging voor Cardiologen vind je allerlei informatie over nascholing, congressen en richtlijnen.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.volgjehart.nl

   

  Volgjehart.nl geeft informatie over 12 leerwerktrajecten die je in
  4 ziekenhuizen in de regio Den Haag kunt volgen. 

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

1985 - €3225 per maand