Intensive care neonatologieverpleegkundige - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Intensive care neonatologieverpleegkundige

Als intensive care neonatologieverpleegkundige werk je op een speciale ziekenhuisafdeling met kinderen die veel te vroeg geboren zijn en jouw extra zorg nodig hebben. Je maakt gebruik van geavanceerde technologische voorzieningen waarmee je onder meer de toestand van het kind in de gaten houdt. Belangrijk is dat jij stressbestendig handelt en snel kunt ingrijpen in acute situaties. Daarnaast heb je veel contact met de ouders over onder meer de behandeling van hun kind.

Delen
kinderopvang
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.czo.nl/

   

  Op de site van het College Zorg Opleidingen (CZO) vind je meer informatie over de opleiding.

   

 • www.fni.nl

   

  Altijd al meer willen weten over de geschiedenis van de verpleging en verzorging? En over Florence Nightingale, hét symbool van de verpleegkunde? Check dan de website van het Florence Nightingale Instituut.

   

 • www.ic.venvn.nl

   

  Meer informatie kun je vinden op de website van de beroepsvereniging  Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland: ic.venvn.nl
  Daar vind je ook het Expertisegebied  IC-verpleegkundige.

   

 • www.internationallanguageinn.webs.com/zorgworkshops

   

  Wil jij beter met Engels sprekende patiënten of collega’s omgaan? Met deze workshops leer je onder andere het medische jargon in het Engels te gebruiken en oefen je professionele communicatie in het Engels. 

   

 • www.kenniscentrumprematuren.nl

   

  Op deze website vinden ouders en zorgverleners informatie over vroeggeboorte.

   

 • www.nursestation.nl

   

  Het sociale platform voor en door verpleegkundigen (in opleiding).

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.venvn.nl/

   

  V&VN staat voor Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland. Het is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. De V&VN heeft als missie het versterken van de positie van verpleegkundigen en verzorgenden. Op de site vind je gegevens over de organisatie, nieuws en allerlei andere nuttige informatie. Je kunt ook lid worden.

   

 • www.zorgleren.nl

   

  Alles over e-learning in de zorg. Via deze website worden kennis, ervaring en middelen beschikbaar gesteld om jouw kennis te vergroten.

   

 • www.zorgportaal.nl/

   

  Dit zorgportaal is speciaal voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Hierop vind je handige informatie, nieuws, adressen, vacatures, een forum, links en nog veel meer.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

2140 - €3490 per maand