Kaakchirurg - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Kaakchirurg

Als kaakchirurg werk je met mensen met een afwijking of verwonding aan hun gebit, kaak of mondholte. Het verwijderen van verstandskiezen, het reconstrueren van de kaak of het verhelpen van een hazenlip: als kaakchirurg ben je zeer veelzijdig. Je kunt eigenlijk zeggen dat je werkt op het snijvlak van tandheelkunde en geneeskunde.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • tandheelkunde.startkabel.nl

   

  Handige startpagina met allerlei links naar sites over tandheelkunde.

   

 • www.allesoverhetgebit.nl

   

  Op deze website vind je alle informatie over het gebit en de specialisten die gebitsproblemen kunnen verhelpen, zoals tandartsen, kaakchirurgen en de mondhygiënist.

   

 • www.nvmka.nl

   

  De website van de Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (NVMKA). De NVMKA is de vereniging van de Nederlandse kaakchirurgen. Je vindt hier onder andere informatie over patiëntenzorg en de nieuwste behandeltechnieken.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

9000 per maand