Klinisch chemicus - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Klinisch chemicus

Als klinisch chemicus help je de behandelend arts bij het komen tot een diagnose of behandelmethode van een patiënt. Je onderzoekt daarvoor onder andere bloed, urine en ruggenmergsvocht. De bevindingen rapporteer je aan de arts die deze gebruikt om een behandeling te starten of bij te stellen. Voor zo'n verantwoordelijke baan is een gedegen vooropleiding nodig. Voldoe jij aan de eisen? Dan kun je, al tijdens de studie, in verschillende laboratoria aan de slag!

Delen
klinisch chemicus
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.bcfjobs.nl

   

  BCFjobs.nl richt zich op hoger opgeleiden (HBO, WO en gepromoveerd) in onder andere de volgende sectoren: Life Sciences, Biologie, Biotechnologie, Chemie, Voedingswetenschappen, Plantwetenschappen en Farma.

  Zoek je een wetenschappelijke baan of een commerciële? Ook kun je je CV invoeren. Hierdoor kan een werkgever op zoek gaan naar jou!

   

 • www.kncv.nl

   

  De site van de KNCV is een community voor mensen met een passie voor moleculen. Lees hier alles over chemie en life sciences.

   

 • www.laboratorium.nl/

   

  Dé site voor vacatures, contactpersonen bij instellingen, opleidingsinformatie, handige links en meningen!

   

 • www.nvkc.nl/

   

  De site van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde(NVKC) biedt veel nuttige informatie over dit vak.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Gemiddeld

SALARIS

70.000 - €250.000 bruto per jaar