Klinisch neuropsycholoog - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Klinisch neuropsycholoog

De bouw, werking, ontwikkeling en beïnvloeding van het gezonde en zieke brein zijn jouw vakgebied. Als klinisch neuropsycholoog diagnosticeer en behandel je cliënten met zware stoornissen van het brein.

Delen
ggz
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • bit.ly/kiezenvoorGGZ

   

  Dit is het digitale exemplaar van het boekje 'Kiezen voor de GGZ zo gek nog niet'. Lees de mooie, meeslepende, ontroerende, hilarische & bizarre verhalen van verschillende hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg.

   

 • www.fgzpt.nl

   

  De Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGzPt) is het overkoepelend orgaan voor specialismen in de gezondheidszorgpsychologie en psychotherapie. Gezondheidzorgpsychologen, klinisch psychologen, klinisch neuropsychologen en psychotherapeuten kunnen hier meer lezen over het BIG-register, de regelgeving van de specialismen en het raadplegen van registers.

   

 • www.hersenletsel.nl

   

  Op deze site kun je meer lezen over hersenletsel, de gevolgen van hersenletsel en de zorg, hulp en ondersteuning die hierbij komt kijken.

   

 • www.hersenstichting.nl

   

  Op de site van de Hersenstichting Nederland vind je alles over hersenen: hersenaandoeningen, hersenonderzoeken en de laatste hersennieuwtjes!

   

 • www.hoewordjepsycholoog.nl

   

  Op deze site vind je alles over psychologie, de opleiding en lees je wat het verschil is tussen psycholoog en psychiater.

   

 • www.nvgzp.nl

   

  De Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen is de beroepsvereniging voor gezondheidszorgpsychologen, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen. Deze site bevat nieuwtjes en informatie over de opleiding, het beroep en lidmaatschap.

   

 • www.nvneuropsy.nl

   

  De site van de Nederlandse Vereniging voor Neuropsychologie (NVN) bevat nieuwtjes, onderzoeken en informatie over lidmaatschap.

   

 • www.nvvp.nl

   

  De Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (NVVP) behartigt de belangen van deze beroepsgroep.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.psynip.nl/

   

  De site van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Hier vind je handige informatie voor deze beroepsgroep en een overzicht van vacatures. Ook lees je er meer over vervolgopleidingen, registratie en accreditatie.

   

 • www.rinogroep.nl

   

  Op de site van RINO Groep vind je diverse soorten scholing voor de GGZ.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.werkenindeggz.nl

   

  Op deze website vind je allerlei informatie over werken in de geestelijke gezondheidszorg. Onder andere over arbeidsomstandigheden, arbeidsvoorwaarden en het O&O-fonds GGZ.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Laag

SALARIS

4625 - €8558,68 per maand