Logopedist - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Logopedist

Als logopedist behandel je mensen met stem-, spraak-, taal-, slik- en gehoorstoornissen. Bijvoorbeeld mensen die stotteren, kinderen die slecht horen of ouderen met spraakproblemen na een beroerte. Je moet je kunnen inleven in de problemen van je patiënten. Ze kunnen niet altijd met je praten zoals andere mensen, dus je moet soms andere manieren bedenken om ze te begrijpen.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • logopedie.pagina.nl/

   

  De startpagina waar je van alles over logopedie kunt vinden.

   

 • logopedie.verzamelgids.nl/

   

  Startpagina met diverse handige links over logopedie. Onder meer met sites over het beroep en ziektebeelden, onderwijsinstellingen en sites over vervolgopleidingen.

   

 • www.fcb.nl

   

  FCB Dienstverlenen in Arbeidsmarktvraagstukken richt zich op de branches Welzijn, Jeugdzorg en Kinderopvang. De site biedt onder meer informatie over arbeidsomstandigheden, opleidingen en EVC (Erkennen van Verworven Competenties). Ook helpen ze jou bij het ontwikkelen van je loopbaan. Of dat nu bij je huidige werkgever is, in je huidige branche of daarbuiten. Verder vind je er het laatste nieuws over de CAO's in deze branches.

   

 • www.kennispleingehandicaptensector.nl

   

  Op deze website kun je contacten leggen met andere medewerkers in de gehandicaptenzorg via bijeenkomsten en netwerken. En kun je allerlei informatie en nieuws vinden uit de sector.

   

 • www.logopedieonline.com/

   

  Op deze site vind je vakinformatie, vacatures en informatie over trainingen en cursussen.

   

 • www.logopediestart.nl/

   

  Voor als je meer wilt weten over het beroep logopedist, opleidingen het laatste nieuws op het gebied van logopedie, op zoek bent naar vacatures of je cv wilt plaatsen. De site is mede opgezet door de beroepsvereniging NVLF.

   

 • www.npi.nl

   

  Het Nederlands Paramedisch Instituut (NPi) is het landelijk kenniscentrum voor paramedische zorg. Het instituut houdt zich onder andere bezig met onderzoek, maar biedt ook diverse cursussen.

   

 • www.nvlf.nl/

   

  De Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie is de beroepsvereniging voor logopedisten.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.stottercentra.nl/

   

  Website van de Vereniging Stottercentra Nederland. Met informatie over onder andere therapie en scholingsmogelijkheden.

   

 • www.werkenindegehandicaptenzorg.nl

   

  Deze website laat verhalen zien van professionals die werkzaam zijn in de gehandicaptenzorg. Ook vind je veel informatie over leren en werken in de gehandicaptenzorg.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

2728 - €5045,55 per maand