Medisch hulpverlener ambulancezorg - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Medisch hulpverlener ambulancezorg

Als medisch hulpverlener ambulancezorg ondersteun je bij spoedeisende medische zaken en levensbedreigende situaties. Dit houdt onder meer in dat je eerste hulp verleent aan mensen die per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Tijdens de rit stabiliseer en controleer je de lichamelijke conditie van de patiënt. Je observeert en verzamelt informatie, zo meet je onder meer het hartritme. Bij het ziekenhuis aangekomen, draag je de patiënt over aan het personeel van de spoedeisende hulp. Dit gaat via de SBAR-methode (Situation, Background, Assessment, Recommendation).

Delen
ggd
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.academievoorambulancezorg.nl

   

  Bij de Academie voor Ambulancezorg vind je informatie over alle ambulanceopleidingen in Nederland.

   

 • www.ambulancezorg.nl

   

  De site van de sectororganisatie met veel informatie over de ambulancezorg en een overzicht van de verschillende ambulancediensten.

   

 • www.demensenvandeambulance.nl

   

  Op deze site vind je filmpjes waarin medewerkers een realistisch beeld geven van werken in de ambulancezorg.

   

 • www.lnaz.nl

   

  Het LNAZ is een netwerkorganisatie van 11 acute-zorgnetwerken. Het is van levensbelang dat een patiënt met een acute zorgvraag zo snel mogelijk de juiste medische zorg op de juiste plaats krijgt. Goede samenwerking is in het belang van de patiënt.

   

 • www.nvbmh.nl

   

  Dit is de website van de Nederlandse Vereniging Bachelor Medisch Hulpverleners. Hier vind je alle informatie over het beroep.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.zorgportaal.nl/

   

  Dit zorgportaal is speciaal voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Hierop vind je handige informatie, nieuws, adressen, vacatures, een forum, links en nog veel meer.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

2245 - €3691 per maand