Medisch secretaresse - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Medisch secretaresse

Je hebt heel veel verschillende taken als medisch secretaresse. Zo houd je zelfstandig de medische en financiële administratie bij op de computer, noteert onderzoeksuitslagen in dossiers, schrijft in opdracht van de specialist recepten uit en verwerkt elke dag de post. Je hebt tijdens je werk contact met artsen, patiënten en laboratoriumpersoneel. Goed kunnen samenwerken is daarom een van de eigenschappen die je nodig hebt.

Delen
ggd
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.mbowijzer.nl

   

  Deze site biedt informatie over beroepen en opleidingen in administratie, ICT, kunst of veiligheid. Mét beroepskeuzetest!

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.werkenindeggz.nl

   

  Op deze website vind je allerlei informatie over werken in de geestelijke gezondheidszorg. Onder andere over arbeidsomstandigheden, arbeidsvoorwaarden en het O&O-fonds GGZ.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Gemiddeld

SALARIS

2135,43 - €3159,64 per maand