Operatieassistent - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Operatieassistent

Als operatieassistent bereid je operaties in een ziekenhuis voor en assisteer je de specialist tijdens operaties. Ook stel je patiënten van tevoren gerust en draag je zorg voor een goede begeleiding van de patiënt tijdens de operatie. Aan je werk zitten heel verschillende aspecten: bijvoorbeeld organisatie, begeleiding, techniek en omgaan met patiënten. De werkzaamheden zijn steeds anders.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.aorn.org

   

  Hoe gaat het er in de Amerikaanse operatiekamers aan toe? Maak een uitstapje naar de site van de vereniging van operatieassistenten aldaar, de American Association of Operating Room Nurses.

   

 • www.assistentensite.nl

   

  Deze site is een trefpunt voor mensen die werken als of studeren voor een medisch assistentenberoep. Je vindt er vacatures en kunt een oproep voor een stageplaats plaatsen. Met nieuwtjes en beroeps- en opleidingsinformatie.

   

 • www.czo.nl

   

  Op de site van het College Zorg Opleidingen (CZO) lees je meer over de opleiding. Je vindt er ook welke ziekenhuizen de opleiding verzorgen.

   

 • www.lvo.nl/

   

  De site van de Landelijke Vereniging van Operatieassistenten. Bij deze vereniging is een folder over het vak verkrijgbaar. Ook vind je meer informatie over bijscholing en vervolgopleidingsmogelijkheden.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.volgjehart.nl

   

  Volgjehart.nl geeft informatie over 12 leerwerktrajecten die je in
  4 ziekenhuizen in de regio Den Haag kunt volgen. 

   

 • www.werken-op-de-ok.nl

   

  Op deze website vind je informatie over de werkzaamheden van de anesthesiemedewerker en de operatieassistent.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Geef je suggestie

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

2450 - €4110 per maand