Opticien - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Opticien

Als opticien kun je zo aan de slag: ieder jaar komen er duizenden brildragers bij, onder meer doordat we onze ogen steeds meer inspannen voor beeldschermen.

Delen
eerstelijnszorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.dhta.nl/

   

  De Dutch HealthTec Academy biedt vakopleidingen aan op het gebied van horen, zien, lachen en bewegen. Op de website is informatie te vinden over opleidingen, EVC en maatwerktrajecten.

   

 • www.nuvo.nl/

   

  De Nederlandse Unie van Optiekbedrijven (NUVO) is de de branche- en werkgeversorganisatie van de optiek. Op de site ook adressen van onderwijsinstellingen en opleidingsinformatie.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.raadnederlandsedetailhandel.nl/

   

  Site van de Unie Franchisebedrijven Optiek Nederland (UFON). Als je meer wilt weten over werken in een franchisebedrijf...

   

 • www.s-bb.nl/kans

   

  Benieuwd naar de kans op een baan, stage, leerbaan? Zoek op je MBO-opleiding en ontdek het per regio op www.s-bb.nl/kans?

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.werkeninoptiek.nl

   

  Deze website van de Nederlandse Unie van Optiekbedrijven geeft je een kijkje in het werk van bijvoorbeeld een opticien. Hier kun je ook zoeken op erkende optiekbedrijven; handig voor stagemogelijkheden.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog