Orthodontist - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Orthodontist

Als orthodontist voorkom en verhelp je afwijkingen in kaak en gebit, meestal bij kinderen. Om de afwijkingen te corrigeren, plaats je in de meeste gevallen een beugel. Na een studie van ongeveer 10 jaar, mag je je orthodontist noemen.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.knmt.nl

   

  Website van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Dit is de beroepsorganisatie voor tandartsen, kaakchirurgen en orthodontisten. Je vindt hier informatie over bijvoorbeeld scholing, belangenbehartiging, kwaliteitsbevordering en vacatures.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.orthodontist.nl

   

  Verder studeren na je opleiding tot tandarts? Op deze website vind je werkstukken en informatie op over het beroep orthodontist, een vervolgmogelijkheid na de opleiding tot tandarts.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Gemiddeld