Osteopaat - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Osteopaat

Als osteopaat probeer jij lichamelijke klachten van je patiënten op te lossen via een manuele geneeswijze waarbij je alleen je handen gebruikt. Je richt je vooral op de beweging ván het lichaam en op de bewegingen ín het lichaam. Als een deel van het lichaam niet goed kan bewegen, dan kan dat klachten veroorzaken.

Delen
sport
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • https://osteopathie-nro.nl/

   

  Dit is de website van de Stichting het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Hier kun jij je als osteopaat laten registeren. Ook vind je onder andere vacatures en informatie over nascholing.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.osteopathie.nl

   

  Dit is de website van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie. Op deze website vind je informatie over onderzoek en behandelingen en informatie over wanneer je naar een osteopaat kunt gaan.

   

 • www.osteopathiefederatie.nl/wb/

   

  Dit is de website van de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF). Hier vind je onder andere links naar hogescholen die de opleiding Osteopathie aanbieden en praktijkadressen van osteopaten in Nederland.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Gemiddeld