Pedagogisch coach - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Pedagogisch coach

In het beroep pedagogisch coach/pedagogisch beleidsmedewerker ontwikkel je pedagogisch beleid en coach je de pedagogisch medewerker. Je observeert, analyseert en ontwikkelt ideeën om de kwaliteit van de kinderopvang te verbeteren en je hebt een actieve rol in de ontwikkeling van pedagogisch medewerkers.

Delen
kinderopvang
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • kinderopvang.pagina.nl/

   

  Startpagina met onder andere de rubriek 'gastouders opvang'.

   

 • kinderopvang.startkabel.nl/

   

  Een startpagina waar je van alles kunt vinden over kinderopvang.

   

 • www.fcb.nl

   

  FCB Dienstverlenen in Arbeidsmarktvraagstukken richt zich op de branches Welzijn, Jeugdzorg en Kinderopvang. De site biedt onder meer informatie over arbeidsomstandigheden, opleidingen en EVC (Erkennen van Verworven Competenties). Ook helpen ze jou bij het ontwikkelen van je loopbaan. Of dat nu bij je huidige werkgever is, in je huidige branche of daarbuiten. Verder vind je er het laatste nieuws over de CAO's in deze branches.

   

 • www.kiddo.net

   

  Pedagogisch tijdschrift voor medewerkers van de kinderopvang, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.pedagogenplatform.nl

   

  De website van het Landelijk Pedagogenplatform voor de Kinderopvang met informatie over verschillende thema's in de (kinderopvang)pedagogiek.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

2728 - €4905 per maand