Physician assistant - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Physician assistant

In het beroep physician assistant (oftewel PA) neem je zelfstandig medische en medisch-ondersteunende taken van de huisarts of medisch specialist over. Dat doe je volgens protocollen en onder supervisie van de arts. Daarnaast doe je wat nodig is om andere zorgverleners de beste zorg te laten verlenen. Ook draag je je steentje bij aan onderwijs en onderzoek.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.medischevervolgopleidingen.nl

   

  Voor medische vervolgopleidingen kijk dan op deze website:

   

 • www.napa.nl

   

  De website van de NAPA geeft informatie over het beroep Physician Assistant, actualiteiten en links naar de onderwijsinstellingen die de PA-opleiding geven. Vindt hier ook vacatures.

   

 • www.nu91.nl

   

  Actieve beroepsorganisatie voor de verpleging en verzorging.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.platformzorgmasters.nl/

   

  Kijk voor een overzicht van alle ontwikkelingen rondom de beroepen Verpleegkundig Specialist en Physician Assistant op het Platform Zorgmasters.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.venvn.nl/

   

  V&VN staat voor Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland. Het is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. De V&VN heeft als missie het versterken van de positie van verpleegkundigen en verzorgenden. Op de site vind je gegevens over de organisatie, nieuws en allerlei andere nuttige informatie. Je kunt ook lid worden.

   

 • www.zorgportaal.nl/

   

  Dit zorgportaal is speciaal voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Hierop vind je handige informatie, nieuws, adressen, vacatures, een forum, links en nog veel meer.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

3374 - €5045,55 per maand