Praktijkondersteuner huisarts GGZ - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Praktijkondersteuner huisarts GGZ

Als praktijkondersteuner huisarts GGZ (POH-GGZ) werk je nauw samen met de huisarts en ben je de rechterhand van de huisarts op GGZ-gebied. Patiënten met psychische, psychiatrische, psychosociale of psychosomatische klachten hebben zorg van kwaliteit nodig.

Delen
ggz
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • bit.ly/kiezenvoorGGZ

   

  Dit is het digitale exemplaar van het boekje 'Kiezen voor de GGZ zo gek nog niet'. Lees de mooie, meeslepende, ontroerende, hilarische & bizarre verhalen van verschillende hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg.

   

 • huisartsen.startpagina.nl

   

  Startpagina met vele links gerelateerd aan het beroep van de huisarts, maar ook van de doktersassistent en de praktijkondersteuner. Onder meer opleidingen, vacatures en beroepsverenigingen.

   

 • www.ehuisartspraktijk.nl/

   

  Nascholen kan ook digitaal. Via deze website vind je verschillende modules om je kennis op te frissen of te vergroten.

   

 • www.ggznederland.nl/

   

  De vereniging Geestelijke Gezondheidszorg Nederland (GGZ Nederland) is de brancheorganisatie van instellingen in de geestelijke gezondheidszorg. Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op deze site!

   

 • www.nursestation.nl

   

  Het sociale platform voor en door verpleegkundigen (in opleiding).

   

 • www.nvvpo.nl

   

  De NVvPO is de beroepsvereniging voor en door praktijkondersteuners en vertegenwoordigt de POH'er, de POH'er GGZ en de PVH'er. 

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.poh-ggz.nl

   

  De website van de Landelijke Vereniging POH-GGZ. Je kunt niet alleen informatie vinden rondom de functie en de opleiding praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ, maar je kunt ook informatie verkrijgen over recente ontwikkelingen. De Landelijke Vereniging POH-GGZ ontwikkelt nauwe samenwerking met huisartsenorganisaties en andere organisaties die verder van belang zijn voor de ontwikkeling van de functie naar een beroep.

   

 • www.praktijkverpleegkundigen-praktijkondersteuners.nl

   

  De beroepsvereniging V&VN Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners biedt activiteiten, nieuws en andere informatie voor praktijkverpleegkundigen. Op de site vind je ook vacatures.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.vgct.nl

   

  De Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt) is de onafhankelijke wetenschappelijke vereniging voor cognitief gedragstherapeuten en cognitief gedragstherapeutisch werkers in Nederland. De VGCt zorgt over meer voor opleiding en nascholing.

   

 • www.waarneembemiddeling.nl

   

  Op deze site vind je vacatures voor huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Zowel voor tijdelijk als vast werk!

   

 • www.werkenindeggz.nl

   

  Op deze website vind je allerlei informatie over werken in de geestelijke gezondheidszorg. Onder andere over arbeidsomstandigheden, arbeidsvoorwaarden en het O&O-fonds GGZ.

   

 • www.zorgportaal.nl/

   

  Dit zorgportaal is speciaal voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Hierop vind je handige informatie, nieuws, adressen, vacatures, een forum, links en nog veel meer.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

2945 - €4175 per maand