Praktijkverpleegkundige ouderenzorg - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Praktijkverpleegkundige ouderenzorg

De praktijkverpleegkundige ouderenzorg ondersteunt de specialist ouderengeneeskunde en helpt de kwaliteit van de zorg hoog te houden. Je neemt namelijk medische en verpleegkundige handelingen over van de arts. Hierdoor ontstaat er in het verpleegproces meer tijd en oog voor de patiënt. Je voert onder meer lichamelijk onderzoek uit en je verricht bepaalde ingrepen.

Delen
ouderenzorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • huisartsen.startpagina.nl

   

  Startpagina met vele links gerelateerd aan het beroep van de huisarts, maar ook van de doktersassistent en de praktijkondersteuner. Onder meer opleidingen, vacatures en beroepsverenigingen.

   

 • www.ehuisartspraktijk.nl/

   

  Nascholen kan ook digitaal. Via deze website vind je verschillende modules om je kennis op te frissen of te vergroten.

   

 • www.internationallanguageinn.webs.com/zorgworkshops

   

  Wil jij beter met Engels sprekende patiënten of collega’s omgaan? Met deze workshops leer je onder andere het medische jargon in het Engels te gebruiken en oefen je professionele communicatie in het Engels. 

   

 • www.nursestation.nl

   

  Het sociale platform voor en door verpleegkundigen (in opleiding).

   

 • www.nvvpo.nl

   

  De website van de Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners (NVvPO). Het doel van de vereniging is om alle praktijkondersteuners te organiseren en op te komen voor hun belangen in de ruimste zin van het woord. Op de site vind je ook vacatures.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.praktijkverpleegkundigen-praktijkondersteuners.nl

   

  De beroepsvereniging V&VN Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners biedt activiteiten, nieuws en andere informatie voor praktijkverpleegkundigen. Op de site vind je ook vacatures.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.venvn.nl/

   

  V&VN staat voor Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland. Het is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. De V&VN heeft als missie het versterken van de positie van verpleegkundigen en verzorgenden. Op de site vind je gegevens over de organisatie, nieuws en allerlei andere nuttige informatie. Je kunt ook lid worden.

   

 • www.waarneembemiddeling.nl

   

  Op deze site vind je vacatures voor huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Zowel voor tijdelijk als vast werk!

   

 • www.zorgleren.nl

   

  Alles over e-learning in de zorg. Via deze website worden kennis, ervaring en middelen beschikbaar gesteld om jouw kennis te vergroten.

   

 • www.zorgportaal.nl/

   

  Dit zorgportaal is speciaal voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Hierop vind je handige informatie, nieuws, adressen, vacatures, een forum, links en nog veel meer.

   

 • www.zusterswork.nl

   

  Zusters@work is een werving & selectie/detacheringsbureau gespecialiseerd in de (eerstelijns) gezondheidszorg. Opdrachtgevers zijn voornamelijk zorgorganisaties en -praktijken, zoals apotheken, huisartsenpraktijken en middelgrote zorginstellingen in en rondom de randstad.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

2885 - €3805 per maand