Specialist ouderengeneeskunde - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Specialist ouderengeneeskunde

De specialist ouderengeneeskunde behandelt en begeleidt patiënten met een complexe zorgproblematiek. Meestal zijn dat kwetsbare ouderen met complexe chronische aandoeningen, maar soms ook jongere patiënten die revalideren of die een chronische ziekte hebben. De specialist ouderengeneeskunde kijkt niet alleen naar het ziektebeeld, maar óók naar de gevolgen van de gezondheidsproblemen voor het dagelijks leven van de persoon en zijn omgeving. Welke mogelijkheden heeft iemand nog om zo veel mogelijk uit het leven te blijven halen?

Delen
ouderenzorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • https://bkv.jobs/nl

   

  Vacaturebank voor artsen. Mét opleidingsplaatsen, tijdelijke werk en vacatures in het hele land.

   

 • knmg.nl

   

  Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Geneeskunst (KNMG) behartigt de belangen van alle medisch specialisten en medisch specialisten in opleiding.

   

 • www.gerion.nl

   

  GERION is het opleidingsinstituut van het VU medisch centrum voor professionals in de ouderenzorg. Op de website staat onder meer informatie over bij- en nascholing voor professionals in de ouderenzorg, maar ook over de opleiding Specialist Ouderengeneeskunde.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.ouderengeneeskunde.nu

   

  Op deze site vind je alle informatie over wat de ouderengeneeskunde inhoudt, hoe de opleiding in elkaar zit en hoe je kunt kennismaken met de opleiding en degenen die in opleiding zijn tot specialist ouderengeneeskunde.
  Ook vind je interessante blogs & vlogs van specialisten (in opleiding) over het boeiende werkveld van de ouderengeneeskunde.

   

 • www.sboh.nl

   

  SBOH is de werkgever van huisartsen in opleiding en specialisten ouderengeneeskunde in opleiding. Aios hebben bij de SBOH een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding.

   

 • www.soon.nl

   

  SOON is het samenwerkingsverband van de drie opleidingsinstituten ouderengeneeskunde: GERION VU medisch centrum / UMCG, UMC St Radboud (VOSON) en LUMC Leiden. Aanmelden voor de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde verloopt via de website van SOON.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.verenso.nl/

   

  Verenso is de vereniging van specialisten ouderengeneeskunde en sociaal geriaters. De site geeft nuttige informatie voor specialisten ouderengeneeskunde en specialisten in opleiding.

   

 • www.voson.nl/

   

  De VOSON organiseert de driejarige Vervolgopleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen/het UMC St Radboud te Nijmegen. Op de website niet alleen informatie over de opleiding Specialist Ouderengeneeskunde, maar ook handige beroepsinformatie!

   

 • www.vvio.nl/

   

  De website van VASON is de vereniging voor en door aios Specialisme Ouderengeneeskunde, aan de opleidingsinstituten in Amsterdam, Leiden en Nijmegen.

   

 • www.werkenindeggz.nl

   

  Op deze website vind je allerlei informatie over werken in de geestelijke gezondheidszorg. Onder andere over arbeidsomstandigheden, arbeidsvoorwaarden en het O&O-fonds GGZ.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

4410 - €6740 per maand