Sport- en bewegingsbegeleider - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Sport- en bewegingsbegeleider

Als sport en bewegingsbegeleider kun je elke dag aan de sport! Zo ben je dagelijks te vinden in bijvoorbeeld de sportschool of in het zwembad. Is dit iets voor jou?

Delen
sport
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.cios.nl/

   

  Het Centraal Instituut Opleidingen Sportleiders (CIOS) verzorgt op verschillende plaatsen sportopleidingen.

   

 • www.fnvsport.nl

   

  Deze website is er voor iedereen die werkt in de sport of van sport zijn werk wil maken. Op de website vind je informatie over werkzaamheden, inkomen en de belangen van medewerkers in de sector sport.

   

 • www.gehandicaptensport.nl/

   

  Dé Nederlandse sportorganisatie voor mensen met een beperking. Zij stimuleren en faciliteren sport voor mensen met een handicap door activiteiten, kennis, advies, opleidingen, competities en clinics aan te bieden.

   

 • www.nisb.nl/

   

  NISB Kenniscentrum is de kennisbank van het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen. Doelstelling is de positieve maatschappelijke waarden van sport en bewegen zo goed mogelijk te benutten.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sport-netwerk.nl

   

  Ben jij op zoek naar een sportvacature, sportstage of sportopleiding? Dan ben je bij Sport-Netwerk.nl aan het juiste adres. Deze site toont banen in de gehele sportbranche onder andere op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en sportsponsoring.

   

 • www.sportloopbaangarantieplan.nl

   

  Sportloopbaangarantieplan.nl is een vacaturebank voor studenten en afgestudeerden van MBO en HBO sport- en management opleidingen in Nederland. Op deze site krijg je een overzicht van (afstudeer)stages en vacatures in de sport- en beweegbranche.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.werkgeversindesport.nl

   

  Op deze website van Werkgeversorganisatie Sport kun je allerlei informatie vinden over cao-zaken, salarisschalen en dergelijke voor mensen die werkzaam zijn in de sector sport.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Laag

SALARIS

2135,43 - €3471,49 per maand