Sportarts - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Sportarts

Ook begeleid je niet-sporters die weer willen gaan sporten. Het is een dynamisch beroep en je kunt overal werken: bij een (top)sportclub, in het ziekenhuis of in het buitenland. Wil jij meer weten over de kneepjes van het vak?

Delen
sport
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • https://bkv.jobs/nl
  Vacaturebank voor artsen. Mét opleidingsplaatsen, tijdelijke werk en vacatures in het hele land.

 

 • www.fnvsport.nl
  Deze website is er voor iedereen die werkt in de sport of van sport zijn werk wil maken. Op de website vind je informatie over werkzaamheden, inkomen en de belangen van medewerkers in de sector sport.

 

 • www.ontdekdezorg.nl
  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

 

 • www.sportartsworden.nl
  Wil jij meer weten over de kneepjes van het vak? Ga dan naar deze informatie voor alle informatie over het beroep sportarts! Speciaal ook voor sportartsen in opleiding.

 

 • www.sportengeneeskunde.nl
  Het kennisplatform voor sportmedische professionals. Wetenschappelijk onderzoek, richtlijnen, casuïstiek en relevant nieuws over sport, bewegen en gezondheid.

 

 • www.sportgeneeskunde.com
  De website van de Vereniging voor Sportgeneeskunde. Hier vind je alle informatie met betrekking tot sportgeneeskunde, opleidingen tot sportarts, congressen en het laatste nieuws.

 

 • www.sterkinjewerk.nl
  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Gemiddeld

SALARIS

80.000 - €250.000 bruto per jaar