Sportfysiotherapeut - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Sportfysiotherapeut

Ben je sportfysiotherapeut, dan zijn je cliënten veelal recreatie-, wedstrijd- of topsporters. Je begeleidt cliënten die na een blessure of ziekte weer willen beginnen met sporten of werken. Voorlichting en preventieadvies zijn ook belangrijke onderdelen van jouw vak.

Delen
sport
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.fysioforum.nl/

   

  Op deze site vind je onder meer het laatste fysiotherapienieuws, een forum, pribord en artikelen over het vakgebied.

   

 • www.fysionet.nl/

   

  Site van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Met informatie over het KNGF-Congres, nieuws en vacaturebank.

   

 • www.fysiopedia.nl

   

  Het neutrale online verzamelwerk voor de Nederlandse fysiotherapie.

   

 • www.fysiotherapie.nl/

   

  Digitale kennismaking met de fysiotherapeut en zijn vakgebied. Een initiatief van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), de beroepsvereniging van ruim 18.000 fysiotherapeuten.

   

 • www.fysiovacature.nl

   

  Vacatures op fysiogebied. Plaats hier je cv (als je werk zoekt op het gebied van fysiotherapie) of je vacature (als je werkgever bent). Wie weet is er een match?

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Gemiddeld

SALARIS

3399,01 - €5939,16 per maand