Sportmanager - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Sportmanager

Sport is je grootste hobby. Daarnaast heb je de ambitie om alles tot in de puntjes te regelen en organiseren. Samen is dat de succesformule voor een goede sportmanager. Je geeft leiding aan medewerkers en hebt gedeeltelijk de touwtjes in handen over het sport- en bewegingsaanbod. Ben je geboren met een natuurlijk organisatietalent?

Delen
sport
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.bvmsport.nl

   

  BVM sport is een beroepsvereniging voor managers in de sector sport. Op deze website vind je publicaties, advies, vacatures, stages en voorlichting.

   

 • www.fnvsport.nl

   

  Deze website is er voor iedereen die werkt in de sport of van sport zijn werk wil maken. Op de website vind je informatie over werkzaamheden, inkomen en de belangen van medewerkers in de sector sport.

   

 • www.gehandicaptensport.nl/

   

  Dé Nederlandse sportorganisatie voor mensen met een beperking. Zij stimuleren en faciliteren sport voor mensen met een handicap door activiteiten, kennis, advies, opleidingen, competities en clinics aan te bieden.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sport-netwerk.nl

   

  Ben jij op zoek naar een sportvacature, sportstage of sportopleiding? Dan ben je bij Sport-Netwerk.nl aan het juiste adres. Deze site toont banen in de gehele sportbranche onder andere op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en sportsponsoring.

   

 • www.sportloopbaangarantieplan.nl

   

  Sportloopbaangarantieplan.nl is een vacaturebank voor studenten en afgestudeerden van MBO en HBO sport- en management opleidingen in Nederland. Op deze site krijg je een overzicht van (afstudeer)stages en vacatures in de sport- en beweegbranche.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.werkgeversindesport.nl

   

  Op deze website van Werkgeversorganisatie Sport kun je allerlei informatie vinden over cao-zaken, salarisschalen en dergelijke voor mensen die werkzaam zijn in de sector sport.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Gemiddeld

SALARIS

2900 - €5260 per maand