Tandarts - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Tandarts

Als tandarts onderzoek je gebitten met als doel ziektes en afwijkingen te voorkomen en te behandelen. Ook geef je advies en uitleg over mondverzorging. Je controleert tanden en kiezen op afwijkingen en ziektes en behandelt problemen wanneer je deze tegenkomt. Maar niet alleen tanden en kiezen, ook tandvlees en de slijmvliezen in de mondholte horen tot het werkgebied van een tandarts.  

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • https://bkv.jobs/nl

   

  Vacaturebank voor artsen. Mét opleidingsplaatsen, tijdelijke werk en vacatures in het hele land.

   

 • tandheelkunde.startkabel.nl

   

  Handige startpagina met allerlei links naar sites over tandheelkunde.

   

 • www.ant-online.nl

   

  De Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) is een beroepsorganisatie voor tandartsen en kan informatie verstrekken over de inhoud van het beroep en de carrièremogelijkheden (alleen voor het beroep tandarts). Ook zijn hier vacatures te vinden voor tandartsen, tandartsassistenten en mondhygiënisten.

   

 • www.destartendetandarts.com

   

  Afgestudeerd en weet je niet goed hoe je het verder aan moet pakken? Deze site geeft praktische info over belangrijke zaken die je na het afstuderen moet regelen. Zoals zaken op het gebied van wetgeving, verzekeringen, belastingen, et cetera. Daarnaast worden er veel events georganiseerd die interessant zijn voor tandartsen en kun je je aanmelden voor Alumni Network.

   

 • www.kennispleingehandicaptensector.nl

   

  Op deze website kun je contacten leggen met andere medewerkers in de gehandicaptenzorg via bijeenkomsten en netwerken. En kun je allerlei informatie en nieuws vinden uit de sector.

   

 • www.knmt.nl

   

  Website van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Dit is de beroepsorganisatie voor tandartsen, kaakchirurgen en orthodontisten. Je vindt hier informatie over bijvoorbeeld scholing, belangenbehartiging, kwaliteitsbevordering en vacatures.

   

 • www.nvt.nu

   

  De Nederlandse Vereniging van Tandartsen houdt zich onder andere bezig met het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek in de tandheelkunde. Bijvoorbeeld door het uitreiken van een scriptieprijs.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.orthodontist.nl

   

  Verder studeren na je opleiding tot tandarts? Op deze website vind je werkstukken en informatie op over het beroep orthodontist, een vervolgmogelijkheid na de opleiding tot tandarts.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

 

 

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

4300 - €6700 per maand