Triagist - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Triagist

Op huisartsenposten (HAP) bieden huisartsen ’s avonds, ’s nachts en in het weekend zorg. Je werkt dus ook op deze momenten. De triagist bepaalt met hoeveel spoed de dokter de patiënt moet onderzoeken en hóe dat moet gebeuren, bijvoorbeeld door een bezoek van de huisarts of dat de patiënt meteen met de ambulance naar het ziekenhuis moet. 

Delen
eerstelijnszorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.assistentensite.nl

   

  Deze site is een trefpunt voor mensen die werken als of studeren voor een medisch assistentenberoep. Je vindt er vacatures en kunt een oproep voor een stageplaats plaatsen. Met nieuwtjes en beroeps- en opleidingsinformatie.

   

 • www.de-nts.nl

   

  De site voor de stichting Nederlandse Triage Standaard (NTS). De stichting heeft tot doel het ontwikkelen, in stand houden en het beheren van de triagestandaard. De standaard geeft richtlijnen of de werkwijze van een triagist. 

   

 • www.nvda.nl/

   

  Op de site van de Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten (NVDA) vind je nieuws, activiteiten, vacatures. En informatie over cursussen, na- en bijscholing, juridisch advies, het vakblad De Doktersassistent en korting op lezingen, cursussen en congressen.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.ssfh.nl

   

  De site van de Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg. Hier vind je stageplaatsen, opleidingen en scholingen. Daarnaast doet de SSFH onderzoek naar de arbeidsmarkt. 

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

2155 - €2975 per maand