Verpleegkundige in verpleeghuis - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Verpleegkundige in verpleeghuis

In het verpleeghuis verblijven (veelal oudere) mensen die thuis niet kunnen worden verzorgd. Het kan ook gaan om mensen die zijn ontslagen uit een ziekenhuis, maar niet thuis kunnen revalideren.Als verpleegkundige in een verpleeghuis (VVT’er) verricht je verpleegkundige werkzaamheden.

Delen
ouderenzorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.actiz.nl

   

  ActiZ is dé organisatie van zorgondernemers. Kijk voor alle informatie op de site. Je kunt ook lid worden.

   

 • www.daarzitmeerachter.nl

   

  Er zit meer achter de ouderenzorg dan je denkt. Via de campagne Daar zit meer achter kunnen studenten levensecht de uitdagende situaties in de ouderenzorg ervaren. De website bevat drie experiencegames, een kennistest en blogs van professionals die werkzaam zijn in de ouderenzorg. 

   

 • www.elearningmadeeasy.nl

   

  E-learning Made Easy is een opeidingsinstituut dat praktijkgerichte cursussen aanbiedt aan zzp-ers en zorgorganisaties in de ouderenzorg. 

   

 • www.ergocoaches.nl

   

  Op deze website vind je meer informatie over en voor ergocoaches. Als ergocoach richt je je, naast je werkzaamheden, op het verminderen van de fysieke belasting van collega's.

   

 • www.internationallanguageinn.webs.com/zorgworkshops

   

  Wil jij beter met Engels sprekende patiënten of collega’s omgaan? Met deze workshops leer je onder andere het medische jargon in het Engels te gebruiken en oefen je professionele communicatie in het Engels. 

   

 • www.nursestation.nl

   

  Het sociale platform voor en door verpleegkundigen (in opleiding).

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.venvn.nl/

   

  V&VN staat voor Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland. Het is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. De V&VN heeft als missie het versterken van de positie van verpleegkundigen en verzorgenden. Op de site vind je gegevens over de organisatie, nieuws en allerlei andere nuttige informatie. Je kunt ook lid worden.

   

 • www.zorgleren.nl

   

  Alles over e-learning in de zorg. Via deze website worden kennis, ervaring en middelen beschikbaar gesteld om jouw kennis te vergroten.

   

 • www.zorgvoorbeter.nl

   

  Op deze website vind je informatie en tips waardoor je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in de zorg. Het is een kennisplein voor verpleging, verzorging en zorg thuis.

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

 

 

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

€2537 - 5593 per maand