Vertrouwensarts jeugd (AMK, Veilig Thuis) - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Vertrouwensarts jeugd (AMK, Veilig Thuis)

Jaarlijks worden naar schatting 50.000 kinderen in Nederland mishandeld, verwaarloosd of misbruikt. Als vertrouwensarts ben je het eerste aanspreekpunt bij meldingen hiervan. Jij onderzoekt en onderneemt actie om geweld te laten stoppen.

Delen
jeugdzorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • https://bkv.jobs/nl

   

  Vacaturebank voor artsen. Mét opleidingsplaatsen, tijdelijke werk en vacatures in het hele land.

   

 • professionaliseringjeugdhulp.nl

   

  Op deze website vind je meer over het professionaliseren van en de beroepsontwikkeling in de jeugdhulp en jeugdbescherming. 

   

 • www.fcb.nl

   

  FCB Dienstverlenen in Arbeidsmarktvraagstukken richt zich op de branches Welzijn, Jeugdzorg en Kinderopvang. De site biedt onder meer informatie over arbeidsomstandigheden, opleidingen en EVC (Erkennen van Verworven Competenties). Ook helpen ze jou bij het ontwikkelen van je loopbaan. Of dat nu bij je huidige werkgever is, in je huidige branche of daarbuiten. Verder vind je er het laatste nieuws over de CAO's in deze branches.

   

 • www.jeugdenco.nl

   

  Jeugd en Co is er speciaal voor professionals in de jeugdsector. Op de website, in twee tijdschriften en in de e-mailnieuwsbrief vind je allerlei handige vakinformatie.

   

 • www.jeugdzorg.nl/

   

  Deze site geeft informatie over ontwikkelingen in de jeugdzorg. Deze informatie is voor bureaus jeugdzorg, Advies- en Meldpunten Kindermishandeling (AMK’s), zorgaanbieders, verwijzende instanties, cliëntenorganisaties en koepelorganisaties.

   

 • www.kindermishandeling.info/

   

  Informatie van het Expertisecentrum Kindermishandeling over achtergronden en aanpak van kindermishandeling.

   

 • www.nji.nl/scholing

   

  Het Nederlands Jeugd instituut (NJi) biedt een overzicht van bij- en nascholing voor beroepskrachten die werken met ouders en jeugd. Je vindt hier allerlei beschrijvingen van opleidingen, cursussen en trainingen om nieuwe kennis op te doen en vaardigheden te leren.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.vooreenveiligthuis.nl

   

  Veilig Thuis is het advies- en meldpunt voor kindermishandeling en huiselijk geweld. 

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

 

 

Specificaties:

KANS OP WERK

Gemiddeld

SALARIS

3570 - €5420 per maand