Verzorgende IG - Wist je dat...? | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Verzorgende-IG

Je helpt mensen die zichzelf voor kortere of lange tijd niet kun redden, bijvoorbeeld met opstaan, aankleden, eten en drinken. Ook bepaalde verpleegtechnische handelingen horen bij jouw werkzaamheden.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wist je dat...

Wist je dat...

... er een tekort is aan verzorgende-IG in Nederland de komende jaren? Dit is dus een goed moment om te beginnen aan een opleiding, of te starten als verzorgende-IG.


... er in de thuiszorg en de verpleeghuiszorg veel vraag is naar verzorgenden-IG?

... je wisselende diensten hebt en je daarom regelmatig 's nachts of in het weekend werkt? Daarvoor krijg je een vergoeding in de vorm van een onregelmatigheidstoeslag, die een leuke aanvulling op je salaris vormt.

... de ‘IG’ in verzorgende-IG Individuele Gezondheidszorg betekent?

... er een museum bestaat over verzorging en verpleging, met allerlei leuke exposities? Dit is het Florence Nightingale Instituut. Bezoek het eens! Voor adresgegevens en openingstijden: www.fni.nl.

... de opleiding Verzorgende-IG heel breed opleidt? In dit beroep kun je daardoor op zeer veel plaatsen, met verschillende zorgvragers en in een groot aantal functies gaan werken.


... je voor diverse zorgberoepen een trailer kunt bekijken net als bij een film? Zo weet je of het beroep bij je past! Bekijk snel de zorgtrailer van jouw toekomstige beroep.

... het beroep Verzorgende-IG ook wordt uitgeoefend in het ziekenhuis, dit is wel een zeldzame functie.

 

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

1788 - € 2950 per maand