Voedingsassistent - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Voedingsassistent

Als voedingsassistent werk je in een verpleeghuis of op de verpleegafdeling van een ziekenhuis om patiënten en bewoners van eten en drinken te voorzien. Je werkt onder de leiding van een afdelingshoofd of facilitair leidinggevende. Je moet zorgvuldig kunnen werken, want bij het uitreiken van de voeding mag je natuurlijk geen fouten maken.

Delen
ouderenzorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.assistentensite.nl

   

  Deze site is een trefpunt voor mensen die werken als of studeren voor een medisch assistentenberoep. Je vindt er vacatures en kunt een oproep voor een stageplaats plaatsen. Met nieuwtjes en beroeps- en opleidingsinformatie.

   

 • www.food-hospitality.nl/

   

  Op deze website vindt je vanalles over de omstellingskeuken. Inkoop, logistiek, voedselveiligheid/hygiëne, keuken- en restaurantinrichting, apparatuur, front- en backoffice, klantgerichtheid, ambiance, gastvrijheid, hr, visieontwikkeling, rendement, wet- en regelgeving - het is maar een kleine greep uit de vele thema’s die aan bod komen.

   

 • www.kokswereld.nl

   

  Website met vacatures en artikelen over het werken als kok.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

Baan of stageplaats nodig? Bekijk de adressen voor werk vinden.

Specificaties:

KANS OP WERK

Gemiddeld

SALARIS

1745 - €2659 per maand