Wijkverpleegkundige - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Wijkverpleegkundige

je zorgt voor ouderen of mensen die thuis herstellen van een operatie. Ook mensen met psychiatrische klachten kom je tegen. Jij zorgt ervoor dat de zorg goed is geregeld en overlegt onder meer met de huisarts, het ziekenhuis en de mantelzorgers.

Delen
eerstelijnszorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • https://mgz.venvn.nl/

   

  Meer informatie kun je vinden op de website van de beroepsvereniging  Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland: mgz.venvn.nl
  Daar vind je ook het Expertisegebied wijkverpleegkundige.

   

 • www.breederode.nl

   

  Breederode Hogeschool biedt (vervolg)opleidingen en cursussen in zorg en welzijn, onder meer in de ouderenzorg, huisartsenzorg, verpleegkundige zorg en fysiotherapie.

   

 • www.daarzitmeerachter.nl

   

  Er zit meer achter de ouderenzorg dan je denkt. Via de campagne Daar zit meer achter kunnen studenten levensecht de uitdagende situaties in de ouderenzorg ervaren. De website bevat drie experiencegames, een kennistest en blogs van professionals die werkzaam zijn in de ouderenzorg. 

   

 • www.elearningmadeeasy.nl

   

  E-learning Made Easy is een opeidingsinstituut dat praktijkgerichte cursussen aanbiedt aan zzp-ers en zorgorganisaties in de ouderenzorg. 

   

 • www.internationallanguageinn.webs.com/zorgworkshops

   

  Wil jij beter met Engels sprekende patiënten of collega’s omgaan? Met deze workshops leer je onder andere het medische jargon in het Engels te gebruiken en oefen je professionele communicatie in het Engels. 

   

 • www.kiesbeter.nl

   

  Lees over gezondheid of ziekte, zoek zorgaanbieders en vergelijk ze.

  Op kiesBeter.nl vind je de informatie die je helpt bij keuzes in de zorg. Informatie over de thuiszorg vind je dus ook hier. 

   

 • www.nursestation.nl

   

  Het sociale platform voor en door verpleegkundigen (in opleiding).

   

 • www.ontdekdezorg.nl

   

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

   

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.venvn.nl/

   

  V&VN staat voor Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland. Het is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. De V&VN heeft als missie het versterken van de positie van verpleegkundigen en verzorgenden. Op de site vind je gegevens over de organisatie, nieuws en allerlei andere nuttige informatie. Je kunt ook lid worden.

   

 • www.zorgleren.nl

   

  Alles over e-learning in de zorg. Via deze website worden kennis, ervaring en middelen beschikbaar gesteld om jouw kennis te vergroten.

   

 • www.zorgportaal.nl/

   

  Dit zorgportaal is speciaal voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Hierop vind je handige informatie, nieuws, adressen, vacatures, een forum, links en nog veel meer.

   

 • www.zorgvoorbeter.nl

   

  Op deze website vind je informatie en tips waardoor je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in de zorg. Het is een kennisplein voor verpleging, verzorging en zorg thuis.

   

Specificaties:

KANS OP WERK

Hoog

SALARIS

€3014 - 6584