Even voorstellen: Zuster Kim! | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle verhalen & ervaringen

Even voorstellen: Zuster Kim!

We hebben een nieuwe gastblogster! Kim van Huizen, beter bekend als Zuster Kim, is 21 jaar en is al lange tijd bezig binnen de zorg. Ze wil graag meer vertellen over haar ervaring in en passie voor de zorg. Lees haar eerste waarin ze haarzelf voorstelt! 

2021 M02 16, Tue

Werken binnen de pallatieve zorg

Ik ben Kim, 21 jaar en woonachtig in Enschede. Ik heb van november 2019 tot januari 2021 mijn stage gehad bij Hospice Enschede, hier heb ik erg veel ervaring opgedaan binnen de palliatieve zorg wat zeer indrukwekkend was! Vanaf 11 maart 2021 zal ik in dienst treden bij Carintreggeland. Tevens heb ik op 3 februari dit jaar mijn diploma Helpende in ontvangst mogen nemen, en met de prachtige cijfers op de cijferlijst ben ik zeer tevreden. 

Ik ben sinds februari nu ook een blogster op YouChooz.nl! Ik ben van kleins af aan al aan het zorgen, zo stond ik samen met mijn moeder (verpleegkundige) aan het bed bij mijn oma haar wonden te verzorgen die op dat moment net geopereerd was aan borstkanker. Ik vond het behoorlijk interessant en al gauw hoorde ik van mensen dat ik echt in de zorg moest gaan werken als ik oud genoeg was.

 

Tevens kan je mij op instagram volgen via @kimzorgt! Hierop deel ik ook verhalen, winacties en stellingen waar je aan mee kunt doen en op kunt reageren. Ik zou het onwijs leuk vinden als je mij gaat volgen!