Studiekeuzelab Voorlichtingsweek | YouChooz

Studiekeuzelab Voorlichtingsweek

Er komt een tweede editie van de Studiekeuzelab Voorlichtingsweek! Lees hier meer. 

Dit schooljaar verloopt voor iedereen anders dan normaal. Het zit er helaas niet in om dit jaar op een veilige en verantwoorde wijze de Onderwijs- & Studiekeuzebeurzen fysiek te laten plaatsvinden. Dit gaat om Onderwijsbeurs Zuid, Onderwijsbeurs Noordoost, Studiekeuzebeurs Midden, De BuitenlandBeurs en Studiekeuzebeurs West. Deze beurzen worden verplaatst naar het najaar van 2021.

Redactie

Youchooz.nl

Toch is het belangrijk om, ook in deze tijd, jou zo veel mogelijk te ondersteunen met je studiekeuze. Daarom is de Studiekeuzelab Voorlichtingsweek in het leven geroepen. Een week lang iedere dag diverse interactieve en informatieve online voorlichtingen voor leerlingen (en hun ouders) van alle niveaus. Van mbo tot wo en studiekeuzetips tot internationaal studeren. Alles komt aan bod.

 

Omdat de eerste editie in september zo succesvol bleek te zijn (met 11.500 inschrijvingen voor webinars en meer dan 400.000 streaming minuten) is er besloten om een tweede editie te organiseren. De tweede editie van de Studiekeuzelab Voorlichtingsweek vindt plaats maandag 16 tot en met zaterdag 21 november.

 

Dus, kan je wel wat hulp gebruiken bij je studiekeuze? Meld je dan aan voor relevante webinars via voorlichtingsweek.studiekeuzelab.nl


 

Deze website is nog in ontwikkeling, daarom werkt nog niet alles zoals je van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor.

OK