Biologisch Medisch Analist - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Biologisch Medisch Analist

Onder jouw microscoop bekijk je straks micro-organismen als schimmels en bacteriën of materiaal dat afkomstig is van mensen, zoals bloed of urine. Je leert hoe je onderzoek doet naar ziekteverwekkers, kwaliteitscontroles uitvoert of bloed analyseert. Werk jij graag nauwgezet en volgens procedures? Lees dan meer over de inhoud van de MBO-opleiding niveau 4 Biologisch Medisch Analist.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je meer info?

Wil je meer info?

 • www.kncv.nl

  De site van de KNCV is een community voor mensen met een passie voor moleculen. Lees hier alles over chemie en life sciences.
 • www.laboratorium.nl/

  Dé site voor vacatures, contactpersonen bij instellingen, opleidingsinformatie, handige links en meningen!
 • www.nibi.nl

  Het Nederlands Instituut voor Biologie (NIBI) is de beroepsvereniging van biologen. Hier vind je onder meer de laatste nieuwtjes en arbeidsmarktonderzoek.

 • www.ontdekdezorg.nl

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

 • www.proef.info

  Heldere en informatieve site over HBO-laboratoriumopleidingen en waar je die kunt volgen. Met stageverhalen van studenten.
 • www.sterkinjewerk.nl

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

 • www.vereniginghogescholen.nl

  Wil je meer weten over deze opleiding? Je kunt dan contact opnemen met een hogeschool die deze opleiding aanbiedt. Voor adressen van hogescholen en meer informatie over het Hoger Beroeps Onderwijs (HBO) surf je naar de site van de Vereniging Hogescholen.

Specificaties:

NIVEAU

Mbo

, Mbo Niveau 4

OPLEIDINGSVORM

BBL

, BOL

DUUR

4 jaar

INSCHRIJFDATUM

Uiterlijk 1 april

Laatst bijgewerkt:

2024 M02 23