Eerst Verantwoordelijk Verzorgende - Meer info... | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Eerst verantwoordelijke Verzorgende

Ben je verzorgende in een verpleeghuis of woonzorgcentrum of verleen je zorg aan huis? Als je je wilt professionaliseren in taken rondom zorgcoördinatie en het zorgdragen voor het welzijn van je cliënten, sluit de EVV-opleiding hierop goed aan.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Meer info...

Meer info...

 • verzorgende.prikpagina.nl

  Op dit prikbord voor verzorgenden kun je een bericht achterlaten, zodat anderen er op kunnen reageren.

   

 • verzorgende.startpagina.nl

  Allerlei handige links voor verzorgenden én leerling-verzorgenden.

   

 • www.kiesmbo.nl

  KiesMBO.nl richt zich op studie- en beroepskeuzes voor het middelbaar beroepsonderwijs (mbo).

   

 • www.nrto.nl

  NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Op de site kun je zoeken naar aanbieders van particulier onderwijs.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.roc.nl

  Wil je meer weten over deze opleiding? Neem dan contact op met één van de ROC's die de opleiding aanbieden. Hier vind je adressen en meer informatie over ROC's.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.vvtopleidingen.nl

  Op deze website vind je onder andere een register met onderwijsinstellingen die door de branche erkend zijn voor de opleidingen Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie en Eerst Verantwoordelijk Verzorgende.

   

Vind meer sites bij Alles Over Studeren of onderwijsinstelling vinden.

 

Geef je suggestie
Ken je met betrekking tot deze opleiding een interessante website van bijvoorbeeld een overkoepelende organisatie, brancheorganisatie of vakblad? De redactie kan op deze pagina landelijke adressen plaatsen. Meld een link.

Specificaties:

NIVEAU

Post Mbo

OPLEIDINGSVORM

BBL

, Werkend leren

VOOROPLEIDING

Verzorgende-IG

INSCHRIJFDATUM

2020 M09 9

Laatst bijgewerkt:

2023 M10 16