Farmaceutisch Consulent - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Farmaceutisch Consulent

De opleiding Farmaceutisch Consulent is een HBO-opleiding die je leert beleid rondom farmaceutische patiëntenzorg vorm te geven, te implementeren en continueren. Na afloop van de opleiding ben je Bachelor of Pharmacy. Daarmee ben je de schakel tussen de apotheker en het team.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je meer info?

Wil je meer info?

 • www.apotheek.nl

  Site van de KNMP met informatie over geneesmiddelen en werken in de apotheek.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.optimafarma.nl/

  Netwerk Optima Farma is de beroepsvereniging van apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten en managers. Op de site vind je onder meer informatie over vervolgopleidingen en een vacaturebank.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.vereniginghogescholen.nl

  Wil je meer weten over deze opleiding? Je kunt dan contact opnemen met een hogeschool die deze opleiding aanbiedt. Voor adressen van hogescholen en meer informatie over het Hoger Beroeps Onderwijs (HBO) surf je naar de site van de Vereniging Hogescholen.

   

 • www.werkindeapotheek.nl/

  Werken in de apotheek? Op deze site vind je er alles over. Informatie over de opleiding, adressen van ROC's, een quiz en meer.

 

Vind meer sites bij Alles over studeren of onderwijsinstelling vinden.
 

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

VOOROPLEIDING

Apothekersassistent

INSCHRIJFDATUM

2020 M09 9

OPLEIDINGSINSTITUUT

Capabel Hogeschool

Laatst bijgewerkt:

2023 M10 16