Food - Food Academy - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Food - Food Academy

Gezond eten is erg belangrijk, maar wanneer weet je wat goed voor je is? Tijdens de mbo-opleiding Food - Food Academy leer je alles over gezonde voeding. Ook staat ondernemerschap centraal binnen de opleiding. Laat jij je de kaas niet van het brood eten? Kom dan snel een kijkje nemen bij de opleiding Food.

Delen
welzijn
Choose
Your
Future
Wil je meer info?

Wil je meer info?

 • www.food-hospitality.nl/

  Op deze website vindt je vanalles over de omstellingskeuken. Inkoop, logistiek, voedselveiligheid/hygiëne, keuken- en restaurantinrichting, apparatuur, front- en backoffice, klantgerichtheid, ambiance, gastvrijheid, hr, visieontwikkeling, rendement, wet- en regelgeving - het is maar een kleine greep uit de vele thema’s die aan bod komen.

   

 • www.foodacademyamsterdam.nl

  De website van de Food Academy waaronder de mbo-opleiding Food en de hbo-opleiding Food Commerce en Technology valt. Hier vind je meer over wat er op het menu staat van deze school.

   

 • www.kiesmbo.nl

  KiesMBO.nl richt zich op studie- en beroepskeuzes voor het middelbaar beroepsonderwijs (mbo).

   

 • www.ontdekdezorg.nl

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.roc.nl

  Wil je meer weten over deze opleiding? Neem dan contact op met één van de ROC's die de opleiding aanbieden. Hier vind je adressen en meer informatie over ROC's.

   

 • www.stagemarkt.nl

  Deze website brengt vraag en aanbod van mbo-stageplaatsen bij elkaar. Erkende leerbedrijven publiceren stageplekken waarop leerlingen kunnen solliciteren.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.voedingscentrum.nl/

  Uitgebreide informatiebron over gezond en veilig eten. Met speciale informatie voor diëtisten.

   

 • www.voedingsmagazine.nl/

  Tweemaandelijks magazine van de Nederlandse Zuivel Organisatie bestemd voor huisartsen, diëtisten, medisch specialisten en voedingsdeskundigen.

   

Specificaties:

NIVEAU

Mbo

, Mbo Niveau 4

OPLEIDINGSVORM

BOL

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2024 M07 2